Ambulante Begeleiding

De invulling van onze ambulante begeleiding bepalen we samen. Dit doen we aan de hand van een intakegesprek. We bekijken per leefgebied of je daar ondersteuning in nodig hebt en op wat voor manier. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er nog een extra specialisatie nodig is. Dit kan zijn in de vorm van een behandeling of het opschalen naar bewindvoering. Hier kan vanHeugten-Hulpverlening je bij helpen.

Huisvesting

Hoe is de woonsituatie: Is je woonsituatie stabiel? Is het nodig om iets aan je woonsituatie te doen? Ben je tevreden met je leefomstandigheden die je nu hebt, en hebben ze een positieve of negatieve invloed op je?

Financiën

Hoe staat je financiële situatie ervoor? Heb je eventueel schulden? Waar geef jij geld aan uit? Welke inkomsten en uitgaven heb je en staat dit wel in balans? Wanneer je het moeilijk vindt om met geld om te gaan zijn er mogelijkheden om voor een budgetcoach of bewindvoerder te kiezen.

Sociaal Functioneren

Hoe ga jij met mensen in je omgeving om (bv; gezin, familie, hulpverleners en anderen binnen het sociale netwerk), inclusief het maatschappelijk gedrag. vanHeugten-hulpverlening kijkt hierbij naar wat de relatie is met betrekking tot de mensen uit je directe omgeving.

Psychisch Functioneren

Jezelf geestelijk goed voelen (leefplezier, kwaliteit leven), inclusief eventueel een psychiatrisch beeld. Hoe functioneer jij in het dagelijks leven? Waar loop je tegenaan?

Zingeving

Wat motiveert jou om te leven?
(bijvoorbeeld een levens of geloofsovertuiging, familie of vrienden, een carrière opbouwen of een gezin).

Lichamelijk Functioneren

Ben je fysiek gezond of heb je beperkingen? Kun je voor jezelf zorgen? Of heb je hulp nodig bij je dagelijkse handelingen, zoals zelfzorg, eten, beweging, sport enzovoort.

Wonen en Woonvaardigheden

Heb jij hulp nodig bij huishoudelijke taken? Kun je met een computer omgaan? Vind je problemen oplossen moeilijk en ga je ze liever uit de weg dan oplossen? Kun je besluiten nemen maar ook de gevolgen inschatten van deze besluiten. Hoe goed heb je alles op orde door bv structuur en activiteiten in te plannen? Kun je belangrijke zaken van minder belangrijke zaken scheiden? Heb je bv. je administratie op orde?

Dagbesteding

Hoe vul jij je dag in? Heb je een leuke dagbesteding of is het lastig om de dag goed in te vullen? vanHeugten-hulpverlening helpt je om bv. op zoek te gaan naar werk, sociale activering, hobby’s, studie, dagbesteding en andere activiteiten.

Contact

Kom direct in contact.

Contactgegevens

vanHeugten-Hulpverlening

Nassau Dwarsstraat 30G
5251KJ Vlijmen

Thijs@vanheugten-hulpverlening.nl

+31 85 130 4160

KvK nummer

81606893

AGB code

41789115

Kom direct in contact.

Contactgegevens

vanHeugten-Hulpverlening

Nassau Dwarsstraat 30G
5251KJ Vlijmen

Thijs@vanheugten-hulpverlening.nl

+31 85 130 4160

KvK nummer

81606893

AGB code

41789115